Логин
Пароль
Регистрация Восстановить пароль
       
В каталоге
В новостях
расширеный поиск
НовостиО насКаталогПоискКак купитьИнсталляцииПрокатСервисАртистыВакансииКонтакты
МЕНЮ КАТАЛОГА
 
ПРОИЗВОДИТЕЛИ
Roland
Hercules
Walden
Behringer
BOSS
Cakewalk
Edirol
Electro-Voice
J&D
Jupiter
Hamer
Numark
Proel
Rodgers
Rotosound
Seiler
Shure
Pearl River
Ritmuller
MAPEX
Black Panther
RCF
Тульская гармонь
B.C.Rich
Michael Kelly
Bugera
Premiere
Hal Leonard
Трембита
Remo
Sennheiser
Vic Firth
Monster
D'Addario
Zildjian
AXL
Levy`s
Gliga
Galli
Die Hard
Kremona
Ernie Ball
Cort
Tanglewood
Hohner
Lag
Yamaha
Crafter
Stagg
Acropolis
Warwick
Casio
Dunlop
Planet Waves
RockBag
Pro-Mark
Maxtone
Evans
Hughes & Kettner
Pioneer
Evolution
Караоке-система
YOUR DAY
EBS
Hiwatt
Тик-Так
Kapok
SoundKing
Fzone
Mooer
RockCable
Kawai
Vintage
EKO
Fernandes
Alhambra
GHS
M-Audio
Doshka
Midas
Turbosound
Klark Teknik
Avolites
Taylor
Dexibell
Alvarez
Zalizo
Sabian
PP Drums
Angel
JHS Hornby
Antoni
Odyssey
Kinsman
Klotz
На нашем сайте вы можете делать покупки в онлайн режиме
  Новости магазина "Тик-Так"

Фестиваль Moogfest 2014 обирає Behringer X32

Страницы:  1 

Щорічний фестиваль Moogfest, що проходить у Північній Кароліні (США) під керівництвом провідних спеціалістів у галузі мистецтва та музичних технологій, дає можливість учасникам протягом п’яти днів розширювати кругозір завдяки спілкуванню, експериментам та співпраці творчих професіоналів.

В рамках фестивалю учасники мали змогу переглянути знакові музичні вистави як початківців, так і відомих хедлайнерів: піонера електронної музики Giorgio Moroder, Riff Raff, Zeds Dead, Tiga, Factory Floor, Nick Zinner (Yeah Yeah Yeah’s) + Bradford Cox, Dan Deacon та багатьох інших.



Мікшерний пульт Behringer X32, що вже встиг отримати чимало нагород, був обраний для використання в рамках фестивалю та озвучення 12 живих концертних майданчиків Moogfest завдяки простоті у використанні, швидкості реакцій на сцені та широким можливостям запису, зберігання та редагування цифрового звуку практично будь-якого формату. Як показала практика, за своїми параметрами цей пульт чудово підходить для фестивалю, на якому святкують синтез мистецтва, технології і музики.

Генеральний директор компанії CyKiK та організаційний продюсер Moogfest KamranV відзначив, що з урахуванням вартості Behringer X32 є найкращим рішенням для обробки музичних композицій в режимі реального часу та зв’язаних зі специфікою фестивалю особливих потреб мовлення.

«Жваві звукорежисери люблять робочий процес, а інженери звукозапису можуть підключити його прямо в їх обладнання ProTools. Низька вартість плюс легке навчання - це задоволені інженери. А, значить, і щасливі глядачі!»

Behringer X32 взяв світ професійного музичного обладнання активним штурмом, з технікою такого рівня йдуть в турне такі відомі гурти, як Capital Cities, Earth Wind & Fire, Living Colour  та інші.  Крім того, саме цей мікшерний пульт став вибором № 1 основних теле- і радіостудій. Інженери компанії MIDAS розробили мікрофонні попередні підсилювачі та наділили X32 професійними функціями, завдяки чому за потужностями та рівнем цифрових ефектів студійного класу він може дати користувачу більше, ніж будь-який інший цифровий мікшерний пульт аналогічної вартості.

До речі, завдяки демократичній ціновій політиці дозволити собі такий пульт може практично будь-який  виконавець або спеціаліст галузі професійного аудіо.

Звукозаписуючий співпродюсер Moogfest Нік Тіпп поділився своїми враженнями про Behringer X32: «Я виявив, що Х32 є надзвичайно простим та ефективним рішенням і для невеликих, і для середніх концертів, які  потребують систему виробництва «все-в-одному».



Декілька слів про Behringer X32

Цифрова консоль X32 – це один з найуспішніших продуктів за всю історію компанії Behringer. Вона є втіленням ідеї «зробимо найкращий з усіх можливих продуктів доступним більшості». Саме тому мікшерний пульт Х32 побив всі рекорди продажів, адже вже за перші шість місяців було реалізовано більше 20 000 екземплярів. Вагома перевага X32- можливість виконання закінченого циклу робіт від первинного запису до отримання готового результату.

Цей пульт, як і будь-яке інше обладнання Behringer є практичним втіленням девізу компанії – «запропонувати покупцеві найкраще обладнання за справедливою ціною».

Декілька слів про Behringer

Компанія BEHRINGER входить до однієї з найбільших у світі професійних музичних корпорацій «MUSIC Group», в активі  котрої кращі бренди цієї індустрії: MIDAS, KLARK TEKNIK, TURBOSOUND, BUGERA.


Вже тривалий час компанія Behringer представляє вражаючу лінійку продукції, до якої входять різні категорії для широкого кола користувачів. До цих категорій належать: аудіотехнології, DJ-продукція, продукція що базується на комп'ютерних технологіях, гучномовці, підсилювачі потужності, мікрофони, навушники, безпровідні системи, мікшери, мікшери з вбудованими підсилювачами, підсилювачі для музичних інструментів, професійні системи освітлення.

Переваги продукції BEHRINGER: інжиніринг  від спеціалістів Turbosound & Klark Teknik та MIDAS, надійна конструкція,  високий рівень звукового тиску, велика потужність при малій вазі, високоякісні компоненти, передові технології.



Страницы:  1 
Личная корзина
Товаров: 0
На сумму: 0 грн.








Клубная карта Тик-Так
Время работы магазина
ОБЗОРЫ И СТАТЬИ
Клавишные и синтезаторы
Звукозаписывающая техника
Дискотечное оборудование
Гитары и гитарная техника
Звукоусиление и сцена
Микрофоны и наушники
Ударные инструменты
Полезные ископаемые
Экскурсии в "Мир Музыкальных Инструментов "Тик-Так"
ПОСЛЕДНИЕ ПУБЛИКАЦИИ
Отчет о встрече с Юрием George Виноградовым
9 апреля встреча с Юрием George Виноградовым!
Отчет о встрече с Серго Чантурия
27 февраля встреча с Серго Чантурия!
«Полезные ископаемые»
Цифровой DJ-микшер Behringer DDM4000 в обзоре TopTenREVIEWS
Активные акустические системы Behringer EUROLIVE NEO
Персональные микшеры Roland M-48 в концерте "The Motown Sound"
Оборудование Roland в музыке группы Ladytron
Cakewalk SONAR X1 в видеоигровой индустрии
207.241.229.50
 
04071. г. Киев

тел. : ;
;
факс: ;
e-mail: [email protected]
     Музыкальный магазин © TIC-TAC 2003-2015 Cimbor.Net
207.241.229.50